© 2018 By Japon

Privacy Policy

 

 

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon

Als een elfje in het bos

August 4, 2017

Tijdens het instagrammen kwam ik een oproep tegen van 'Bemind Fotografie', voor een workshop voor fotografen was ze op zoek naar een bruidspaar die model zou willen staan. Aangezien wij zowel op onze bruiloft in Nederland als in Gambia (bakken met) regen hadden, heb ik mijn hubbie zo ver gekregen om mooie foto's zonder regen te laten maken. Meteen een mooie reden om een jurk van 'Japon' letterlijk in the picture te zetten. We voelden ons net celebrities met al dat geklik van die fotografen om ons heen. Het was wat fris (het was nog winter), maar geen druppel regen en wij zijn heel happy met het resultaat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotografie: www.bemindfotografie.nl

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Een vleugje art

September 2, 2019

1/7
Please reload

Recente berichten

September 2, 2019

August 2, 2018

February 12, 2018

September 23, 2017

September 6, 2017

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags