© 2018 By Japon

Privacy Policy

 

 

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon

Kostuum - Voor Mannen!!

September 23, 2017

Mag de aanstaande bruid zich bemoeien met de outfit van de bruidegom? Andersom is natuurlijk uit den boze, dat moet allemaal in diep geheim gebeuren (zo zegt het bijgeloof althans). Heb jij al bedacht wat je lover aan zal moeten trekken op dé dag en is hij het daar ook mee eens? 

Wij hebben een compromis bedacht, jij zorgt voor de accessoires waar hij dan vervolgens een outfit bij kan shoppen. Zo geef je hem alvast wat richting. Hoe leuk is het dan, dat je vanaf nu bij Japon echte vintage accessoires voor de bruidegom kan scoren? Jij in een vintage jurk en hij tenminste ook een vintage touch.

Een aantal items van de collectie zijn hieronder getoond door mijn lieftallige inwonende modellen, mijn Mister en zoon. Van hoedjes tot bretels, van vlinderdas tot opa-pet (deze viel overigens minder in de smaak bij de ieniemienie) en van stropdas tot manchetknopen. Hierbij presenteer ik met trots onze mannen lijn genaamd: Kostuum!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Een vleugje art

September 2, 2019

1/7
Please reload

Recente berichten

September 2, 2019

August 2, 2018

February 12, 2018

September 23, 2017

September 6, 2017

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags