© 2018 By Japon

Privacy Policy

 

 

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon

Op Avontuur in Guatemala

February 12, 2018

Twee Japonnen zijn op avontuur geweest in Guatemala! Op de valreep van 2017 kreeg ik een berichtje van Mario, die op het punt stond om naar zijn vaderland te vertrekken voor vakantie maar ook een mooie shoot op de planning had staan. Alles was geregeld behalve de japonnen, en o ja - hij vertrok over 2 dagen. Gelukkig hebben we alles voor elkaar kunnen boksen en zie hier het resultaat. Ik zat op de bank te stuiteren toen ik de eerste kiekjes ontving vanuit Guatemala. Oordeel zelf...

Photography: Mario Ruiz (www.studio9photography.nl) | Dresses: Japon Vintage Trouwjurken (www.japonvintagetrouwjurken.com) | Make-up: Lis de Cruz (https://facebook.com/lisdecruzmakeup/ | Hair: Marta Fernandez (Instagram @martafernandez_makeup) | Models: Madeleine McDonald, Karin Schinner, Roman Schiltknecht | Production Support: Mundo Spanish School Antiguq (www.mundospanishschool.com | Location and Collaboration: Volcan de Pacaya (www.volcanpacaya.info) | Accessoires: Hartje Amsterdam (Instagram @hartjeamsterdam)

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Een vleugje art

September 2, 2019

1/7
Please reload

Recente berichten

September 2, 2019

August 2, 2018

February 12, 2018

September 23, 2017

September 6, 2017

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags