• Gelukkig zijn al onze pasafspraken altijd al exclusief, wat betekent dat jij de enige bruid in de boetiek zal zijn. Er zijn dus geen andere klanten.

  • Je mag maximaal 3 mensen meenemen naar je pasafspraak. Uiteraard is het mogelijk om te videobellen met de rest van je crew.

  • Graag wil ik je vragen 1 iemand die met je meegekomen is je te laten helpen met het aantrekken van de jurken.

  • Ik ben uiteraard beschikbaar voor advies op (1,5m) afstand en mocht het echt nodig zijn om even te helpen dan zal ik een mondkapje en handschoenen dragen.

  • Handen schudden doen we natuurlijk niet, maar ik zal jullie verwelkomen met een extra grote glimlach.

  • We hebben handgel en verschillende punten met water en zeep beschikbaar.

  • Er wordt extra gedesinfecteerd, sowieso voor en na iedere pasafspraak.

  • O ja wellicht overbodig, maar ik vermeld het toch even voor de zekerheid. Mocht jijzelf of iemand in jouw entourage klachten hebben dan zullen we de afspraak toch even moeten verzetten.

Iedere bruid-to-be is voor ons bijzonder, daarom willen we je ook ruim de tijd geven om rustig te kunnen kijken en passen. We plannen twee uur voor je in en deze twee uur zijn gereserveerd voor jou alleen. Jij zal de enige bruid-to-be in de boetiek zijn waardoor we alle aandacht voor je hebben. 

Een trouwjurk moet natuurlijk als gegoten zitten. Wij werken samen met een aantal coupeuses, welke gespecialiseerd zijn en jarenlange ervaring hebben in het vermaken en re-stylen van vintage trouwjurken. Deze coupeuses zitten verspreid door het hele land, dus voor het vermaken kan je een coupeuse kiezen bij jou in de buurt. Mocht je dus niet direct in de buurt van Bad Nieuweschans wonen, dan hoef je maar 1 keer deze kant op te komen :)

= let op: Vanwege Covid-19 mogen er zo lang de rivm maatregelen van kracht zijn maximaal 3 mensen met je mee naar je pasafspraak = 

Onze missie is om jouw pasafspraak onvergetelijk te maken. Fijn ongedwongen plezier maken. Hier mogen je dierbaren natuurlijk deelgenoot van zijn! Wij stellen dan ook geen maximum aan het aantal mensen die je mee mag nemen.

Een pasafspraak moet vooral leuk zijn, dus je moet vooral helemaal niets! Een aantal tips die wij wel kunnen meegeven zijn om huidkleurig ondergoed te dragen en als je misschien al accessoires hebt die je op de grote dag zou willen dragen dan kun je deze meenemen. Ook zou je schoenen mee kunnen nemen met een hakhoogte die je op je bruiloft zou willen dragen.

 © 2020 By Japon

Privacy Policy

 

 

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon