top of page

Iedere bruid-to-be is voor ons bijzonder, daarom willen we je ook ruim de tijd geven om rustig te kunnen kijken en passen. We plannen twee uur voor je in en deze twee uur zijn gereserveerd voor jou alleen. Jij zal de enige bruid-to-be in de boetiek zijn waardoor we alle aandacht voor je hebben. 

Een trouwjurk moet natuurlijk als gegoten zitten. Wij werken samen met een aantal coupeuses, welke gespecialiseerd zijn en jarenlange ervaring hebben in het vermaken en re-stylen van vintage trouwjurken. Deze coupeuses zitten verspreid door het hele land, dus voor het vermaken kan je een coupeuse kiezen bij jou in de buurt. Mocht je dus niet direct in de buurt van Bad Nieuweschans wonen, dan hoef je maar 1 keer deze kant op te komen :)

Onze missie is om jouw pasafspraak onvergetelijk te maken. Fijn ongedwongen plezier maken. Hier mogen je dierbaren natuurlijk deelgenoot van zijn! Wij stellen dan ook geen maximum aan het aantal mensen die je mee mag nemen.

Een pasafspraak moet vooral leuk zijn, dus je moet vooral helemaal niets! Een aantal tips die wij wel kunnen meegeven zijn om huidkleurig ondergoed te dragen en als je misschien al accessoires hebt die je op de grote dag zou willen dragen dan kun je deze meenemen. Ook zou je schoenen mee kunnen nemen met een hakhoogte die je op je bruiloft zou willen dragen.

We hebben zeldzaam mannelijk bezoek gehad in de boetiek en wel van de geweldige bruidsfotograaf Mario Ruiz (http://www.marioruizphotography.com) die ook nog eens leuke filmpjes maakt! Neem een virtueel kijkje in de boetiek en krijg wat meer uitleg over een pasafspraak.

bottom of page