• Gelukkig zijn al onze pasafspraken altijd al exclusief, wat betekent dat jij de enige bruid in de boetiek zal zijn. Er zijn dus geen andere klanten.

  • Graag wil ik je vragen 1 iemand die met je meegekomen is je te laten helpen met het aantrekken van de jurken.

  • Ik ben uiteraard beschikbaar voor advies op (1,5m) afstand en mocht het echt nodig zijn om even te helpen dan zal ik een mondkapje en handschoenen dragen.

  • Handen schudden doen we natuurlijk niet, maar ik zal jullie verwelkomen met een extra grote glimlach.

  • We hebben handgel en verschillende punten met water en zeep beschikbaar.

  • Er wordt extra gedesinfecteerd, sowieso voor en na iedere pasafspraak.

  • O ja wellicht overbodig, maar ik vermeld het toch even voor de zekerheid. Mocht jijzelf of iemand in jouw entourage klachten hebben dan zullen we de afspraak toch even moeten verzetten.

Er is nu ook een mogelijkheid om een VIRTUELE PASAFSPRAAK te maken! Van te voren stuur ik je een aantal vragen zodat ik een idee krijg van je wensen. Vervolgens neem ik jou en je crew mee op een virtuele tour door de boutique. Je mag een aantal japonnen uitzoeken die ik voor je zal showen op een paspop. Vervolgens mag je er 2 uitkiezen om thuis te passen. Bij het pas moment kan ik ook weer virtueel aanwezig zijn om je advies en tips te geven.

Bij de virtuele pasafspraak vind ik het heel belangrijk om de ervaring bijna hetzelfde te laten zijn als een ‘fysieke pasafspraak’ dus neem ik de tijd voor je, er is heel veel ruimte voor gezelligheid en doe ik er alles aan om jouw droomjurk voor je te vinden. Benieuwd naar de details? Stuur me een berichtje!

Iedere bruid-to-be is voor ons bijzonder, daarom willen we je ook ruim de tijd geven om rustig te kunnen kijken en passen. We plannen twee uur voor je in en deze twee uur zijn gereserveerd voor jou alleen. Jij zal de enige bruid-to-be in de boetiek zijn waardoor we alle aandacht voor je hebben. 

Een trouwjurk moet natuurlijk als gegoten zitten. Wij werken samen met een aantal coupeuses, welke gespecialiseerd zijn en jarenlange ervaring hebben in het vermaken en re-stylen van vintage trouwjurken. Deze coupeuses zitten verspreid door het hele land, dus voor het vermaken kan je een coupeuse kiezen bij jou in de buurt. Mocht je dus niet direct in de buurt van Bad Nieuweschans wonen, dan hoef je maar 1 keer deze kant op te komen :)

Onze missie is om jouw pasafspraak onvergetelijk te maken. Fijn ongedwongen plezier maken. Hier mogen je dierbaren natuurlijk deelgenoot van zijn! Wij stellen dan ook geen maximum aan het aantal mensen die je mee mag nemen.

Een pasafspraak moet vooral leuk zijn, dus je moet vooral helemaal niets! Een aantal tips die wij wel kunnen meegeven zijn om huidkleurig ondergoed te dragen en als je misschien al accessoires hebt die je op de grote dag zou willen dragen dan kun je deze meenemen. Ook zou je schoenen mee kunnen nemen met een hakhoogte die je op je bruiloft zou willen dragen.

We hebben zeldzaam mannelijk bezoek gehad in de boetiek en wel van de geweldige bruidsfotograaf Mario Ruiz (http://www.marioruizphotography.com) die ook nog eens leuke filmpjes maakt! Neem een virtueel kijkje in de boetiek en krijg wat meer uitleg over een pasafspraak.