top of page

Ben jij die bruid die net even iets anders wil, die niet houd van standaard en gek is op vintage? Dan is Japon dé bruidsboetiek voor jou!

Daarnaast ben je ook nog eens lief voor je portemonnaie (gemiddelde prijzen liggen rond de €400,-) en draag je jouw steentje bij aan een duurzamere kledingindustrie. 

We heten je graag welkom in ons atelier in Bad Nieuweschans een Rijksmonument uit 1648. Wat een historie! Bad Nieuweschans is een oude vesting en tevens het thuis van een spa- en wellness resort, een perfecte gelegenheid om er een lekker dagje van te maken!

Japon

vintage trouwjurk, antieke trouwjurk, bohemian trouwjurk, festival bruiloft, boho bruiloft, goedkope trouwjurk
Uniek en met een verhaal

Heb je een vraag voor ons of wil je graag een pasafspraak maken in onze eeuwenoude boetiek? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

 Vraag/Afspraak

Bericht ontvangen!

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
Contact Me

"Japon is echt een aanrader als je op zoek bent naar een unieke, niet alledaagse en vintage jurk, als je rustig wil rondkijken en passen en eerlijk advies wil. Marieke neemt alle tijd en geeft goede adviezen, ze weet al snel wat je zoekt, wat bij je past en helpt je op weg als dat nodig is. Geen probleem dat degene die meekomen ook rondkijken en jurken uit het rek halen! Voor mij de eerste winkel die ik bezocht. En met succes, na nog geen twee uur zoeken en passen bleven er twee jurken over! Ik mocht er nog even rustig over nadenken, het nachtje dat ik nodig dacht  te hebben, was niet eens nodig, de keuze werd op de weg naar huis al gemaakt! Dank Marieke voor alle hulp en service!"

Judith

bottom of page